Bent u op zoek naar professionele schilderwerken of decoratie? Bij VC Schilderwerken werken we met passie en plezier om uw project naar volle tevredenheid af te ronden.

Interieur schilderwerken

Onze ervaren schilders hebben tientallen jaren ervaring met het schilderen van plafonds, muren en houtwerk zoals deuren, ramen of kozijnen. Ook voor pleisterwerk, kasten of vloeren doet menig particulier en zakelijk klant een beroep op ons schildersbedrijf. Voor het verrichten van al uw interieur schilderwerk hoeft u dan ook niet verder te zoeken.

Buiten schilderwerken

Naast onze ervaring met interieur schilderwerken kijken wij met trots terug op talloze succesvol uitgevoerde buiten schilderwerken. Bij VC Schilderwerken kunt u schilders huren die zich al tientallen jaren volledig richten op buiten schilderwerken waarin kwaliteit en communicatie met de klant centraal staan. Een schilder huren is op die manier een virtuele garantie voor een optimaal resultaat waar u nog vele jaren veel plezier van zult hebben.

Decoratieve schilderwerken en muurschilderingen

Bent u op zoek naar een speels, inspirerend of sfeerbepalend decoratief schilderwerk voor een binnen- of buitenruimte? Een klein schildersteam van VC Schilderswerken levert binnen korte tijd een muurschildering van opvallend hoge kwaliteit. Zo voorziet u een kinderkamer van een leuk geschilderd (tekenfilm-) karakter, uw kantoorruimte van een geschilderd logo of een buitenmuur van een indrukwekkende schildering. Onze schilders kunnen u niet enkel met de uitvoering van dienst zijn, maar desgewenst voorzien we u ook van de nodige inspiratie voor het bepalen van de juiste schildering voor uw project.

Schildersdiensten huren

Voor zowel kleine schildersklussen als complexe renovatieprojecten kunt u bij VC Schilderwerken terecht. U kunt bij ons dan ook meer dan enkel een schilder huren. Ook met het plaatsen van wandbekleding, vloerbekleding of behangerswerken hebben wij veel ervaring, wat inhoudt dat wij grotere projecten desgewenst van A tot Z voor u kunnen afronden.